Twee nieuwe character trailers voor Persona 5

Atlus heeft twee nieuwe character trailers vrijgegeven. Hieronder gaan we twee nieuwe leden van de Phantom Thieves onthullen.

Yusuke Kitagawa

Om te beginnen is dat de elegante Yusuke Kitagawa. Hij laat zich het best omschrijven als een artistieke savant, zijn liefde voor esthetiek en talent voor kunst zijn ongeëvenaard. Anders dan bij de rest van de Phantom Thieves, leidt een zeer noodlottige gebeurtenis met zijn kunstleraar/idool Madarame ertoe dat deze Boheemse beatnick naar Kosei High School komt om zich aan te sluiten bij de bonte bende. Hoewel Yusuke zich excentriek kan gedragen, gebruikt codename Fox zijn liefde voor ware schoonheid om de Phantom Thieves te helpen. En uiteraard stelt een groep sociale verschoppelingen weinig voor zonder minstens één verhongerende kunstenaar, nietwaar?

Makoto NiijimaAls volgende hebben we Shujin Academy’s plaatselijke strebertje Makoto Niijima. Hoe een rechtgeaarde student en voorzitter van de studentenraad terecht komt bij de raddraaiende Phantom Thieves? Laten we het erop houden dat het haar taak is om de identiteit en motieven van de groep te achterhalen (ze is tenslotte voorzitter van de studentenraad). Hoewel codename Queen het tegenovergestelde van een rebellerende scholier lijkt te zijn, heeft ze een hoog rechtvaardigheidsgevoel en doet ze alles voor de goede zaak. Het is trouwens ook ZEER handig voor de groep dat een intelligente strateeg de overvallen bekokstooft. Stel je eens voor dat Ryuji die zou moeten plannen…

De rol van Makoto komt tot leven dankzij de geweldige talenten van Cherami Leigh, die met Atlus US sprak over haar werk aan het project als de ruggengraat van de Phantom Thieves! Check het interview met Cheramie Leigh hier.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password