Sword Art Online LAST RECOLLECTION onthult een nieuwe trailer en Sword Art Online ALICIZATION LYCORIS ontvangt een eerste DLC op de Switch

Sword Art Online LAST RECOLLECTION, aankondigd in november, staat gepland als nieuwste titel in de franchise voor 2023. Ontdek vandaag een gloednieuwe trailer en kom meer te weten over het originele verhaal, bedacht onder supervisie van de originele auteur van de serie. Geniet van intense cinematics, stukken gameplay en de duisternis van de Dark Territory.
Er is meer nieuws in de gamewereld van SWORD ART ONLINE: na de release van Sword Art Online ALICIZATION LYCORIS op Nintendo Switch in september verschijnt nu de eerste DLC Blooming of Forget-me-not voor het platform. Na het voltooien van het hoofdverhaal kunnen spelers hun avontuur uitbreiden dankzij Blooming of Forget-me-not, dat een volledig nieuwe verhaallijn introduceert naast nieuwe wapens, sets, dungeons en Divine Beasts om tegen te vechten.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password