TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 introduceert nieuwe “Open Roads”-feature

NACON en RaceWard, het race-label van NACON Studio Milan, presenteren met plezier een gloednieuwe manier om van motorracen te genieten, met de nieuwe feature “Open Roads” in TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Deze officiële game van de legendarische Tourist Trophy-race is ontwikkeld door de veteranen van RaceWard Studio en laat gamers de spanning en sensaties beleven van de gevaarlijkste motorfietsrace ter wereld. De game verschijnt op 11 mei 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.
Neem even afstand van de chaos van de competitie en verken de prachtige omgevingen van het Isle of Man… met een snelheid van ruim 300 kilometer per uur!

TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 biedt speler een gloednieuwe Open Roads-feature waarin spelers vrij over het eiland Man kunnen rijden, met maar liefst 200 km aan beroemde wegen. De officiële route van de Tourist Trophy is 1 op 1 gereproduceerd en dient als vertrekpunt voor diverse activiteiten, van de Career-mode en time trials tot massale starten en andere uitdagingen.

Voor de allereerste keer bevat TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 nieuwe, met elkaar verbonden en open circuits, inclusief de beroemde  St John’s- en Clypse-parkoersen. Raceward heeft dit keer ook zelf routes toegevoegd, zodat spelers het binnenste van het eiland en Snaefell Mountain kunnen verkennen.

De nieuwe map van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 is een spannende speelplaats voor motorfanaten geworden. De map heeft vele herkenningspunten die informatie leveren over de geschiedenis van het eiland en zijn iconische competitie. Avontuurlijke en nieuwsgierige gamers kunnen alle verzamelde informatie nog eens rustig nalezen in de Journal-optie van het menu.

Content en nieuwe features van TT Isle of Man: Ride on the Edge 3:

 • Het officiële Tourist Trophy-parkoers
 • Een netwerk met in totaal 200 km aan wegen met vele interessante omgevingen en uitdagingen om te voltooien, inclusief alle 60 km van de Snaefell Mountain Course
 • 32 verschillende circuits, inclusief huidige en historische routes
 • Bijna 40 Superbike- en Supersport-coureurs en -motorfietsen
 • Meer dan 20 officiële coureurs
 • Verbeterde physics met nauwkeuriger beheer van bochten en remmen
 • Een breed aanbod aan motorfiets-upgrades voor steeds betere prestaties
 • Een nieuwe Open Roads-feature om vrijelijk het Isle of Man te verkennen
 • 11 verschillende soorten activiteiten, inclusief twee aanpasbare categorieën
 • Multiplayer met de mogelijkheid om open lobby’s of privé-lobby’s te creëren
 • Online competities met wekelijkse en maandelijkse evenementen
 • Cross-gen compatibiliteit
 • Wie een versie van de game aanschaft, krijgt toegang tot zowel de next-gen als old-gen versie van de game voor hetzelfde platform
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com