TT Isle of Man gameplay video met commentaar van de legendarische coureur John McGuinness

Bigben en Kylotonn onthullen een nieuwe gameplay-video van de game TT Isle of Man met commentaar van John McGuinness, de meest succesvolle coureur in de geschiedenis van de ToJohn McGuinness, ook wel bekend als de “Morecambe Missile”, is wat straatmotorraces betreft een ware legende! Hoewel hij zichzelf vele malen heeft bewezen in grote wedstrijden als de North West 200 of de Macau Grand Prix, is hij vooral een specialist in de Tourist Trophy, die hij 23 keer heeft gewonnen.

In deze nieuwe video worden de gameplay-beelden vergezeld door commentaar van deze geweldige coureur. Hij zegt verbluft te zijn over het realisme van de game en dat hij dezelfde adrenalinestoot voelt als wanneer hij over de echte tracks van het eiland Man rijdt. Hij wijst er ook op dat elk detail getrouw wordt weergegeven in de game: de muren, het publiek en zelfs de reclameborden. Al het mogelijke is gedaan om spelers volledig onder te dompelen in deze mythische race-ervaring.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password