Trust introduceert de GXT 981 Redex, een lichtgewicht gamingmuis voor intensief gebruik

De GXT 980 Redex Wireless heeft positieve feedback gekregen van pers en consumenten, en heeft verschillende prijzen gewonnen, waardoor het voor Trust een logische keuze was om een bedrade versie op de markt te brengen. De GXT 981 Redex is de nieuwe bedrade sidekick voor sociale gamers. Het 72 gram lichte ontwerp maakt de muis geschikt voor urenlang comfortabel gamen, waardoor hij geschikt is voor intensief gebruik. Een instelbare – en zeer nauwkeurige – optische sensor biedt een gevoeligheid van 200-10.000 DPI, zodat gebruikers klaar zijn voor intense wedstrijden en snelle reacties. Ondertussen gaan de duurzame mechanische schakelaars van Kailh tot wel 80 miljoen klikken mee. De Redex heeft ook 6 programmeerbare knoppen om de muis aan te passen aan verschillende speelstijlen of gametypes. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers de RGB-verlichting aanpassen aan de sfeer van hun set-up en verschillende profielen opslaan om gemakkelijk van de ene aanpassing naar de andere over te schakelen.

De familie uitstraling

Trust breidt zijn categorie gamingmuizen uit om bepaalde ‘family looks’ te creëren. Dit betekent dat verschillende producten uit dezelfde familie kunnen komen en er hetzelfde uitzien, maar verschillen bieden die ze uniek maken voor elke gebruiker. Voor gamingmuizen gaat Trust voor een puur op prestaties gebaseerd ontwerp, zoals dat van de GXT Redex Wireless Gaming Mouse, die zich richt op geavanceerd gamen en precisie.

Nieuwe muis, nieuwe prijs

De GXT 981 Redex komt uit voor een verkoopprijs van € 29,99, waarmee hij tussen de Ybar- en Graphin-muizen van Trust komt te staan. De Redex wordt op de markt gebracht als de betaalbare muis op middenniveau met hoge prestaties voor de sociale gamer.

Speel om te winnen

De Redex is een lichtgewicht muis voor intensief gebruik, waarbij alles draait om nauwkeurigheid en die je voor de lange termijn kunt gebruiken – tot wel 80 miljoen klikken. Samen met de draadloze variant is de bedrade Redex een mooi begin van Trust’s nieuwe familie-uitstraling.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password