Trust Gaming wint Rainbow Six Benelux League Season 1 offline finales

Trust Gaming heeft zojuist de Season 1 offline finales van de Rainbow Six Benelux League gewonnen. De finales vonden vandaag plaats in de vernieuwde ESL-studio’s te Haarlem en waren live te volgen via Twitch.tv/UbisoftNL met commentaar van internationale Rainbow Six-grootheden Kixstar en Z1ronic.

Trust Gaming wist de eerste halve finale met 2-0 te winnen van Flash Point, waarna Team Demise een 2-0 overwinning boekte op Big Guns in de tweede halve finale. De finale tussen Trust Gaming en Team Demise leek door de 1-0 voorsprong gemakkelijk naar Trust Gaming te gaan, maar Team Demise knok knap terug en trok de score gelijk. De derde map werd uiteindelijk dan toch gewonnen door Trust Gaming, de kampioen van Season I van de Rainbow Six Benelux League. Trust Gaming ontving, naast de titel, maar liefst € 3.500 van de totale prijzenpot van € 7.500. Team Demise vertrok, ondanks hun tweede plek, toch met € 2.000 en zowel Flash Point als Big Guns konden op € 1.000 rekenen.

De kwalificaties voor Season II van de Rainbow Six Benelux League gaan in september 2018 van start.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password