Trotseer de geschiedenis in WW1 FPS Isonzo’s vierde gratis Piana uitbreiding – nu verkrijgbaar!

Tijdens de Grote Oorlog was de Monte Piana een betwiste piek die nooit aan één meester toebehoorde. Nu, met de eenjarige verjaardag van Isonzo om de hoek, geeft de Piana-uitbreiding soldaten in Isonzo de kans om te proberen te doen wat nog nooit iemand eerder heeft gedaan! Trotseer de geschiedenis in de nieuwe gratis uitbreiding, verkrijgbaar op PC, PlayStation, Xbox – en nu ook op Mac!

Een strijd tussen twee pieken!

Monte Piana was een veldslag op grote hoogte tussen twee pieken die dicht bij elkaar lagen. De Italiaanse en Oostenrijks-Hongaarse linies stonden over een korte afstand tegenover elkaar in een ongemakkelijke patstelling. Deze patstelling werd doorbroken door een fel Oostenrijks-Hongaars offensief dat beide belangrijke plateaus veroverde en de Italianen bijna van de berg verdreef. Ze konden het karwei echter niet helemaal afmaken en de Italianen planden een gedurfde tegenaanval – dit is waar de strijd in Isonzo begint.

Historisch gezien mislukte het Italiaanse offensief – ze wonnen wat terrein terug maar konden de Oostenrijk-Hongaren niet volledig verslaan. Er zouden twee jaar volgen met weinig beweging op Monte Piana. De nieuwe kaart in Isonzo geeft spelers de kans om de geschiedenis te veranderen, met een beslissende Italiaanse of Oostenrijks-Hongaarse overwinning.

Een nieuwe cosmetische DLC met een koud-weerthema: Glaciale eenheden

Het aankomende Glacial Units Pack is nu beschikbaar als verlanglijstje op Steam, Epic Games en Xbox! Het zal ook beschikbaar zijn bij de release op PlayStation. Het pack bevat een reeks uniformen voor onvoorbereide troepen die worstelen om warm te blijven of verborgen te blijven in de ijskoude omstandigheden van de winterse Alpen. De troepen vochten op de hoogste toppen van Europa onder ijskoude omstandigheden en moesten vaak alles bij elkaar schrapen om zich voor te bereiden op de extreme kou. Dit pakket bevat twee sets geïmproviseerde uniformen voor alle klassen, een selectie warme hoofddeksels, snorren en baarden, gezichtsvoorwerpen en gezichten. Deze items zijn puur cosmetisch en hebben geen enkele invloed op de gameplay.

Maak je sneeuwschoenen klaar!

Er is een nieuw speciaal evenement op komst voor Isonzo! Waar de Western Front-game Verdun elk jaar het Kerstbestand heeft en aan het Oostfront met Tannenberg een Wolf Truce spelers uitdaagt om samen te werken, hebben Isonzo spelers nog niet kunnen genieten van een vergelijkbaar speciaal evenement. Maar daar komt binnenkort verandering in!

Details worden tot later dit jaar zorgvuldig achtergehouden, maar we kunnen alvast verklappen dat er deze keer geen sprake zal zijn van een wapenstilstand… en je kunt er maar beter voor zorgen dat je je sneeuwuitrusting bij je hebt – het Glacial Units Pack zou een ideaal startpunt zijn om ervoor te zorgen dat je er goed uitziet!

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password