Tropico 6 – Next Gen Edition nu verkrijgbaar

Uitgever Kalypso Media en huisontwikkelaar Realmforge Studios zijn verheugd aan te kondigen dat Tropico 6 nu beschikbaar is in native 4K-resolutie voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Naast de hoofdgame bevat Tropico 6 – Next Gen Edition de Llama of Wall Street DLC en het El Prez Pack, dat een extra missie, nieuwe gebouwen en nieuwe decoraties voor het paleis van de Dictator bevat.
Beleef de eilanden van Tropico als nooit tevoren in vernieuwde 4K-kwaliteit, waardoor het panoramische uitzicht op de prachtige stranden en het kristalheldere water van de bananenrepubliek nog beter tot zijn recht komt. Kruip in de huid van El Presidente en speel in 4 verschillende tijdperken waarin spelers de toekomst van Tropico en haar inwoners in eigen hand nemen. Speel als een angst aanjagende dictator of vredelievende staatsman en breng politiek, infrastructuur, economie en werk in evenwicht om een uitgestrekt tropisch eilandparadijs te creëren – voor El Presidente althans. In de inbegrepen Llama of Wall Street DLC kunnen spelers het opnemen tegen grote bedrijven en de aandelenmarkt manipuleren om de Tropicaanse economie te beïnvloeden (en de zakken van El Prez te vullen). Implementeer nieuwe industrie-stimulerende gebouwen, verander de waarde van goederen, beïnvloed toeristenprijzen en trotseer willekeurige economische gebeurtenissen die zelfs de meest veerkrachtige dictator op de proef kunnen stellen.

Tropico 6 is nu uit voor Playstation 5 en Xbox Series X|S. De geliefde city builder-titel is al verkrijgbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch – en er is nu ook een upgradeversie beschikbaar voor bestaande PlayStation 4- en Xbox One-spelers die hun heerschappij willen voortzetten in 4K-resolutie.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password