Tropico 6 – New Frontiers gepland voor lancering

Het is tijd om je ruimtepak te pakken, want El Presidente brengt de bekroonde franchise naar nieuwe hoogten in Tropico 6 – New Frontiers. Uitgegeven door Kalypso Media en intern ontwikkeld door Realmforge Studios, belooft de nieuwste toevoeging aan de populaire strategietitel meer avontuur, meer risico en meer stemmen voor El Prez. De ruimterace begint op 1 december, wanneer Tropico 6 – New Frontiers op de PC verschijnt.

El Presidente weet dat je perfectie niet kunt verbeteren, maar wel kunt uitbreiden! Daarom wil hij Tropico naar de maan brengen en de ruimterace winnen. In de New Frontiers DLC kunnen spelers het nieuwe Space Port Complex gebruiken om raketten te bouwen en onderzoek te doen om de internationale concurrentie op afstand te houden. Neem 5 uitdagende missies aan met de nieuwe Mission Mars-campagne terwijl je Tropico naar een glorieuze toekomst lanceert en de beroemde eerste stap op de maan zet. Je kunt zelfs de eerste Marskolonie van de mensheid stichten – ook een handige plek om je politieke tegenstanders naartoe te sturen. Ontmoet unieke personages, maak gebruik van nieuwe gebouwen en geef El Prez en zijn paleis een frisse look die niet van deze wereld is. Maar wees gewaarschuwd, niemand weet welke onvoorziene omstandigheden er in de uitgestrekte ruimte te wachten staan. Je zult creatief moeten zijn als je wilt voorkomen dat je missie wordt afgebroken.

Tropico 6 – New Frontiers gaat op 1 december van start op de PC. De kosmische DLC zal zijn missie op 15 december uitbreiden naar PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S consoles.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password