Tropico 6 – New Frontiers begint aan de lancering voor Consoles

Burgers van Tropico, het is tijd om je voor te bereiden op de lancering, want Tropico 6 – New Frontiers is nu uit op PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S consoles. De nieuwste DLC voor de bekroonde franchise, uitgegeven door Kalypso Media en ontwikkeld door Realmforge Studios, brengt El Presidente zijn zoektocht naar glorie naar nieuwe galactische hoogten. Is je ruimtepak klaar?
In Tropico 6 – New Frontiers kunnen spelers het nieuwe Space Port Complex gebruiken om raketten te bouwen en onderzoek te doen om de internationale concurrentie op afstand te houden. Het is tijd om Tropico naar een triomfantelijke nieuwe toekomst te lanceren als je de ruimtewedloop aangaat, op de maan loopt en de eerste Marskolonie van de mensheid sticht – je had toch al een tekort aan plaatsen om die vervelende politieke tegenstanders heen te sturen. Met de gloednieuwe Mission Mars-campagne, gebouwen, edicten en personages valt er genoeg te ontdekken en zijn er eindeloze mogelijkheden om meer geld te verdienen. Maar wees gewaarschuwd, niemand weet welke onvoorziene omstandigheden er in de uitgestrekte ruimte te wachten staan. Je zult creatief moeten zijn als je wilt voorkomen dat je missie wordt afgebroken.

En voor zijn trouwste supporters biedt El Prez graag wat nieuwe content voor Tropico met de zojuist uitgebrachte Tropico 6 update – met bugfixes en een nieuwe gratis landmark, de Moonlander.

Tropico 6 – New Frontiers is nu uit op PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S consoles met een lanceringskorting van 10% in de Microsoft store. De kosmische DLC is al uit voor PC.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password