Tropico 6 ‘El Prez Edition’ pre-order nu beschikbaar

Kalypso Media, bekroonde uitgever van strategie- en simulatiegames, heeft vandaag de details bekendgemaakt voor de speciale ‘El Prez Edition’ van de aankomende dictator sim Tropico 6. Tropico 6 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Tropico-serie en zal op 29 maart voor pc, Mac en Linux uitkomen. In de game zien we de terugkeer van onze geliefde leider (of roekeloze overheerser) El Presidente en zijn trouwe adviseur, Penultimo.

De ‘El Prez Edition’ van Tropico 6 is nu beschikbaar voor pre-order en wordt geleverd met een schat aan bonus items om je Tropican-vakantie nog aangenamer te maken. Inbegrepen in de doos zijn vier ansichtkaarten van de prachtige stranden van Tropico (en totaal niet-gestolen bezienswaardigheden), twee toeristische outfits voor je Presidente, een exclusief ontwerp voor het flamingo-vijverpaleis, een digitale soundtrack van Tropican beats en een digitale kalender om de dagen tot de verkiezing af te tellen. Precies wat een startende Dictator nodig heeft op zijn reis naar grootheid.

De wereldwijde release van Tropico 6 staat gepland op 29 maart 2019 voor Windows PC, Mac en Linux. In de zomer van 2019 volgen de console versies voor PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password