Trivial Pursuit Live! 2 nu verkrijgbaar

De welbekende quizgame keert terug met Trivial Pursuit Live! 2 en is nu wereldwijd verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Nintendo Switch, en via achterwaartse compatibiliteit ook op PlayStation 5 en Xbox Series X | S. Deze game brengt het format van het televisieprogramma terug dat het originele live spel zo succesvol maakte, terwijl het de verwachtingen overtreft.
Trivial Pursuit Live! 2 tilt het geliefde trivia-spel naar een hoger niveau met gloednieuwe vragen, verschillende vraagtypen, verschillende moeilijkheidsgraden voor alle spelers, een gevarieerde line-up van personages om uit te kiezen en een nieuwe Twitch-streamingmodus. De vragen zijn beschikbaar in onder andere het Engels, Duits en Frans.

Alle gezinsleden kunnen hun Trivia-kennis laten zien met de nieuwe set familievragen. Speel met maximaal drie andere spelers in het speltype Classic of ga de strijd aan met een team in het speltype Versus, voor spannende
2-tegen-2 gevechten. Spelers kunnen het niet alleen opnemen tegen vrienden en familie, maar ook tegen andere spelers van over de hele wereld door de uitdaging online aan te gaan. Tenslotte kunnen streamers en kijkers het nu tegen elkaar opnemen in hun favoriete quizgame met de gloednieuwe Twitch Mode. In deze modus spelen streamers tegen hun eigen kijkers, waarbij iedereen mee kan doen!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password