Trigon: Space Story komt er aan! Krijg een voorproefje van de Kosmische Soundtrack, en Deluxe Editie Aangekondigd

2001: A Space Odyssey. Star Wars. Interstellar. De beste media met ruimtethema’s gaan altijd vergezeld van een meeslepende score die de grootsheid van de kosmos perfect weergeeft. En nu, Trigon: Space Story zich bij de lijst.

Trigon: Space Story, de FTL: Faster Than Light-geïnspireerde roguelike strategiegame van uitgever Gameforge en ontwikkelaar Sernur.tech, lanceert op 28 april op Steam en in de Epic Game Store. Terwijl spelers wachten op de lancering van de volledige game, heeft het team een muziekvideo uitgebracht met een medley van een deel van de soundtrack van Trigon: Space Story’s soundtrack, gecomponeerd door elektronisch artiest Mashur.

Uitgestrekte, overweldigende soundscapes begeleiden je tijdens de visueel verbluffende verkenningstocht door de diepe ruimte, terwijl de hartveroverende bas en synthkoortjes zich tot een crescendo opbouwen terwijl je vecht voor je leven in intense schip-tot-schipgevechten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password