Trifox releasedatum bevestigd in nieuwe trailer

Het leuke, actievolle avontuur Trifox lanceert volgende maand, zo maakt uitgever Big Sugar bekend. De harige escapade begint 13 oktober op Nintendo Switch, en 14 oktober voor Xbox en PC (Steam, Epic, GOG en andere PC storefronts). PS4- en PS5-versies volgen kort daarna (exacte datum TBC).

Trifox, het debuutspel van de Belgische ontwikkelaar Glowfish Interactive, is geïnspireerd op de gamefavorieten uit de eigen kindertijd, zoals Crash Bandicoot, Jak & Daxter en Ratchet & Clank.

De titelheld van Trifox is een vos met een missie: het terugvinden van zijn gestolen afstandsbediening! Als veelzijdig zoogdier kan Trifox de vaardigheden van drie verschillende karaktertypes gebruiken – Warrior, Mage en Engineer. Elk heeft zijn eigen unieke set van klassegebonden vaardigheden die je met elkaar kunt combineren, zodat spelers een sluwe protagonist kunnen creëren met een moveset op maat.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password