Trezo – De stilste toetsenbord- en muisset van Trust

De dagen van luidruchtig getik en geklik zijn met de nieuwe Trezo toetsenbord- en muisset voorbij. Met stille toetsen en klikknoppen biedt Trezo ‘bibliotheek stil’ werken in combinatie met een milieuvriendelijk, duurzaam en comfortabel ontwerp.

Nu werknemers hun weg terug naar kantoor vinden, is bedachtzaam werken belangrijker dan ooit. Niemand wil naast de persoon met een te luid toetsenbord zitten of afgeleid worden door zijn eigen getyp. De Trezo, door een externe organisatie onafhankelijk gecontroleerd, heeft toetsen zo stil als een fluistering voor de gebruiker en het geluid is vergelijkbaar met ritselende bladeren voor degenen om hen heen. Perfect voor werken vanuit huis of op kantoor.

Het zorgt ook voor duurzamer en productiever werken, met een 4 Clevergreen classificatie, 85% gerecycled plastic, milieuvriendelijkere en kleinere verpakkingen, en een lange batterijlevensduur tot 48 maanden voor het toetsenbord en 12 maanden voor de muis. De moderne, comfortabele en toegankelijke vormgeving biedt gebruikers ook een geïntegreerde polssteun en zachte toetsaanslagen.

Extra kenmerken zijn:

  • Makkelijk toegankelijke media- en kantoorknoppen voor meer productiviteit
  • Morsbestendige toetsen om het toetsenbord te beschermen tegen thee, koffie en andere onverwacht gemorste zaken
  • Handige aan/uit-schakelaar om de batterij te sparen
  • Volledig draadloos werken met 10 meter draadloos bereik om op afstand te werken
  • Instelbare cursorsnelheid tot 1800 DPI voor precieze en nauwkeurige muisbewegingen
  • Ambidextrisch muisontwerp voor zowel links- als rechtshandige gebruikers
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password