Trek naar Yomi’s filmische odyssee komt op 30 januari naar Nintendo Switch

Trek naar Yomi, een meeslepende filmische reis van het creatieve partnerschap van Leonard Menchiari (THE ETERNAL CASTLE) en Flying Wild Hog (Shadow Warrior), maakt op 30 januari zijn verwachte debuut op Nintendo Switch.

Beleef een betoverend verhaal over romantiek, plicht en dood als de eenzame zwaardvechter Hiroki een gelofte aan zijn stervende meester wil nakomen en de mensen waarvan hij houdt wil beschermen. Trek to Yomi is een liefdesbrief aan de klassieke Japanse cinema en combineert prachtige monochrome beelden met klassieke 2D-gevechten en het oplossen van puzzels tot een rijk en sfeervol avontuur.

Filmische presentatie
Prachtige vergezichten en opvallende bewegingen in de geest van de klassieke samoeraifilm zorgen samen voor een ware filmervaring.

Stijlvolle gevechten
Ga meerdere vijanden tegelijk te lijf met een intuïtief gevechtssysteem dat zorgvuldige aanval en verdediging combineert met de traditionele wapens van de samoerai.

Mythisch verhaal
Geïnspireerd door klassieke Japanse folklore volg je het tumultueuze leven van Hiroki tijdens zijn heroïsche val en emotionele terugkeer tegen de krachten van het kwaad.

Spannende soundtrack
Het dramatische en tedere verhaal speelt zich af tegen een memorabele score met idiomatische Japanse instrumenten uit de Edo-periode.




De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password