Transport Fever 2 – Deluxe Edition lanceert vandaag op PC, Mac & Linux/Steam OS

Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Urban Games gaan voluit met de release van Transport Fever 2 – Deluxe Edition, de nieuwste editie van de best verkopende simulatie tycoon game met een ton aan exclusieve content, die vandaag arriveert op PC, Mac en Linux/Steam OS voor €47,99. Spelers die Transport Fever 2 al bezitten, kunnen het volledige pakket Deluxe Edition content vrijspelen met de nieuwe Transport Fever 2: Deluxe Upgrade Pack DLC, vandaag verkrijgbaar voor €9,99. Daarnaast ontvangen spelers die vanaf nu tot donderdag 16 maart de Deluxe Edition kopen/upgraden ook het “Early Supporter Pack” met exclusieve skins voor vijf voertuigen.

Transport Fever 2 – Deluxe Edition Exclusieve functies:

  • Het volledige basisspel
  • Drie nieuwe kaarten in alle landschapstypen om de vaardigheden van spelers uit te dagen
  • Zes nieuwe historische voertuigen: Hong Kong Meridian Ferry, McDonnell Douglas DC-10-30, Britse hogesnelheidstrein HST “Inter-City 125”, Kenworth K100E, Citroën U55 Currus Cityrama en de Toyama Chihou Railway 8000 Series Tram.
  • Drie nieuwe dieren voor drie landschapstypen: wolf, poema en tropische vissen
  • Twee volledige in-game soundtracks van de prequels Train Fever en Transport Fever
  • Het “Early Supporter Pack” bevat de volgende exclusieve skins: De prototype design skin voor het Lockheed Super Constellation vliegtuig; De iconische Atlantique design skin voor de TGV Sud-Est trein; Een Amerikaanse GM Fishbowl bus in het ontwerp van Santa Clara county; Een alternatieve skin voor de MAZ 103 met een gemoderniseerd uiterlijk; Een kleurrijke skin voor de Mercedes Benz eCitaro gebaseerd op een ontwerp uit Luxemburg.

Een gratis game-update is vandaag ook beschikbaar voor alle spelers van Transport Fever 2 en introduceert een groot aantal verbeteringen, waaronder verbeterde graphics en nieuw gemodelleerde voertuigen met nog meer detail en geoptimaliseerde rendering. Ondersteuning voor controllers is nu beschikbaar, zodat spelers kunnen kiezen tussen de klassieke gebruikersinterface en een nieuwe, voor controllers geoptimaliseerde UI. Tot slot voegt de update een reeks technische upgrades toe, zoals verbeterde stabiliteit, prestaties, geheugengebruik en laadtijden, evenals diverse bugfixes en andere toeters en bellen.

Oorspronkelijk uitgebracht in december 2019, Transport Fever 2 is genoten door bijna een miljoen mensen over de hele wereld en wint nog steeds stoom, waardoor het de snelst groeiende vermelding in de serie tot nu toe. Het spel biedt meer dan 170 jaar echte technologie en geschiedenis om een transportimperium te ontwerpen en te beheersen met een enorm verbeterde functieset en gebruikersinterface. Verdien een fortuin door uitgebreide nieuwe werelden van transportroutes en infrastructuur over land, zee en lucht te creëren, waarbij je kunt kiezen uit meer dan 200 realistisch gemodelleerde voertuigen uit Europa, Amerika en Azië, waaronder treinen, bussen, trams, vrachtwagens, vliegtuigen en schepen, plus modulaire stations, luchthavens en havens.

Ervaar de grootste logistieke uitdagingen van 1850 tot nu in drie unieke verhaalcampagnes met voiceovers en cutscenes, en laat je creativiteit de vrije loop in gigantische sandbox maps. Keizerrijken bloeien in prachtig detail met intuïtieve bouwgereedschappen en dynamische economie-, transport- en stadssimulatiesystemen. Bouw een divers rijk met behulp van de nieuwe ecosysteemopties van het spel, met verschillende natuurlijke omgevingen waaruit je kunt kiezen, elk weergegeven in prachtig grafisch detail. Spelers kunnen zelfs hun eigen uitgebreide werelden, missies, landschappen, voertuigen en meer creëren en delen met de in-game map editor en uitgebreide modding tools en ondersteuning via Steam Workshop.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password