Train Valley Console Edition komt op 27 juli naar alle consoles

BlitWorks Games kondigt Train Valley – Console Edition aan, deze zal 27 juli op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One consoles voor een prijs van 11,99 EUR komen. Dit is de ultieme versie van het eerste deel van de geprezen treinverkeersmanagementserie die fantastische gebruikersrecensies heeft gekregen op Steam, omdat er constant updates en verbeteringen zijn doorgevoerd sinds de game voor het eerst op pc werd gelanceerd. Spelers doorlopen campagnes in Europa, Amerika, Japan, de URSS en deze editie bevat ook de Duitse DLC, die begint met de Eerste Wereldoorlog en doorloopt tot de val van de Berlijnse Muur en het moderne vliegveld van Frankfurt.
SPEL EIGENSCHAPPEN

  • Bouw spoorwegen om steden, tunnels en bruggen met elkaar te verbinden. Nieuwe spoorwegen zijn goedkoop als ze over kale velden worden aangelegd, maar kunnen duur uitvallen als bossen, dorpen en andere bestaande structuren worden afgebroken.
  • Beheer het toenemende verkeer door wissels, zijsporen en sporen aan te leggen, zodat meerdere treinen tegelijk en zonder vertraging kunnen rijden.
  • Blijf gevrijwaard van ongelukken door treinen op cruciale momenten nauwkeurig te besturen en gebruik de pauze om te plannen (je kunt spoorwegen bouwen en treinen plannen terwijl je op pauze staat).
  • Speel door 5 seizoenen: Europa (1830-1980), Amerika (1840-1960), USSR (1880-1980), Japan (1900-2020) en Duitsland (1830-2020).
  • Voltooi het speltype met waargebeurde gebeurtenissen zoals de goudkoorts van 1849, de aanleg van de Florida Overseas Railroad, de Tweede Wereldoorlog, de Koude Oorlog, de lancering van de eerste bemande ruimtevlucht Vostok 1, de val van de Berlijnse Muur en nog veel meer.
  • Verken het spel in verschillende spelmodi: in de verhaalmodus (5-10 minuten), in de willekeurige modus (15-20 minuten – het level ziet er elke keer dat je start anders uit en ontwikkelt zich anders) of in de sandbox-achtige modus (kan worden ingeschakeld voor zowel de verhaalmodus als de willekeurige modus. Hiermee kun je spelen zonder tijd- en geldlimieten).
  • Ontdek 30 soorten treinen – van vroege stoomlocomotieven tot moderne hogesnelheidstreinen, en bestuur 18 soorten wagons – van ouderwetse passagierswagons tot hoppers en cisterns en tot tank- en wapenplatforms voor militair gebruik.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password