Train Life: A Railway Simulator nu verkrijgbaar voor consoles

Een maand nadat de volledige versie van Train Life: A Railway Simulator verscheen voor pc, is de game nu ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Daarnaast kunnen alle spelers nu de legendarische Orient Express gebruiken.
Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je eigen bedrijf ontwikkelen en tegelijkertijd jezelf als treinmachinist ontwikkelen. Vanuit de management-interface kun je personeel aannemen, nieuwe treinen kopen en contracten tekenen. Vanuit de cabine van de machinist beheer je de snelheid van de trein, moet je bevestigen dat de wissels goed staan en indien noodzakelijk de noodrem activeren. NACON en Simteract hebben de focus gelegd op realistische treinmodellen en zowel vermakelijke als authentieke  management-gameplay. Tijdens de Vroegtijdige Toegang-periode wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd.

Tijdens de Vroegtijdige Toegang-periode werd diverse content aan Train Life: A Railway Simulator toegevoegd: officiële locomotieven (de ICE en Newag Griffins), nieuwe regio’s (West-Europa, de Alpen en delen van Oost-Europa) en vele verschillende scenario’s die spelers uitdagen om hun treinstuurkunst en management-skills te demonsteren.

Luisterend naar feedback uit de community heeft Simteract diverse verbeteringen en features toegevoegd, waaronder een verbeterd GPS-systeem, meer informatie op de kaart en wisselende weersomstandigheden. Daarnaast is de tutorial verbeterd, en zijn nieuwe scenario’s, controllertrillingen en achievements toegevoegd.

Tegelijk met de release voor consoles, arriveert de Orient Express in Train Life: A Railway Simulator. Deze beroemde stoomtrein van de Compagnie Internationale des Wagon-Lits is verkrijgbaar als DLC en als onderdeel van de gelijknamige game-editie. De Orient Express is bij lange na niet zo makkelijk te bedienen als moderne treinen, machinisten moeten kolen in de vuurkist scheppen en de regulateurlat gebruiken om de trein vooruit te laten rijden. Deze nieuwe locomotief wordt geleverd met vijf exclusieve scenario’s en twee nieuwe stations voor de Career-mode: Straatsburg en Wenen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password