Trackmania² Lagoon is vanaf nu verkrijgbaar – Launch Trailer

De vierde omgeving in de Trackmania² serie nu beschikbaar op PC en Maniaplanet

Trackmania² Lagoon is nu beschikbaar op Uplay voor Windows PC, Steam en Maniaplanet. Als vierde omgeving in de Trackmania² series, geeft Trackmania² Lagoon spelers de kans om op verhoogde tracks op tropische eilanden te racen, boordevol gekke activiteiten. De game komt met een gloednieuwe solo campagne, een nieuwe officiële team modus genaamd Chase, een intense multiplayer ervaring en een wereld met eindeloze mogelijkheden dankzij user-generated content, via het geüpgrade ManiaPlanet systeem.

Zoals andere Trackmania² games levert Trackmania² Lagoon opwindende graphics en instant gameplay, wat tot enorm veel plezier leidt. Spelers ervaren intense snelheden in een adembenemende tropische omgeving. Met 6 gamemodi, een solo campagne met 65 tracks en een gratis online multiplayerkanaal, is er genoeg activiteit voor alle spelers om van te genieten.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password