Tourist Bus Simulator lanceert vandaag op Xbox Series X|S en PlayStation 5

De toeristenbus is klaar voor vertrek! Vandaag is de release van Tourist Bus Simulator voor Xbox Series X|S en PlayStation 5 voor een prijs van €29,99.  In dit spel nemen de simulatie-experts van Aerosoft en het ervaren ontwikkelingsteam van TML-Studios je mee naar het populaire vakantie-eiland Fuerteventura.

Naast de zomer, palmbomen en zonneschijn, zal een verscheidenheid aan taken deel uitmaken van de dagelijkse planning van de spelers: Als chauffeur van gedetailleerd nagebouwde bussen – de vloot omvat de MAN Lion’s Coach, de Lion’s Coach C, de Lion’s Intercity en de Neoplan Skyliner in verschillende uitvoeringen – brengen spelers hun passagiers naar de mooiste stranden en interessantste bezienswaardigheden van Fuerteventura of van het vliegveld naar het hotel.

In de nieuwe trailer demonstreren Aerosoft en TML-Studios de gedetailleerde recreatie van het Spaanse eiland Fuerteventura en laten ze zien wat spelers kunnen verwachten in Tourist Bus Simulator op Xbox Series X|S en PlayStation 5.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password