Total War: WARHAMMER – Realm of The Wood Elves is nu verkrijgbaar!

Het oorlogsseizoen is geopend

Total War: WARHAMMER’s grootste DLC tot nu toe – Realm of The Wood Elves – is nu verkrijgbaar. En om dit te vieren is er een gloednieuwe gameplay trailer gelanceerd die de unieke speelstijl van de Wood Elves in zowel campaign en battle toont. Niet zeker van Orion? Twijfelachtig over Amber? Of misschien nieuwsgierig wat deze uitbreiding van aanzienlijke grootte te bieden heeft? Dan is dit de trailer die je moet zien!

Maar het feest is nog niet voorbij, er is gratis content is beschikbaar gemaakt aan alle spelers. Twee nieuwe helden, de Grey Wizard en Jade Wizard, evenals de bijbehorende Lores of Magic – de Lore of Shadows en de Lore of Life, zijn gratis te verkrijgen voor alle spelers. Daarnaast ontvangen eigenaren van Call of the Beastmen een gratis nieuwe Legendary Lord – Morghur the Shadowgave – samen met een nieuwe dodelijke vliegeenheid, de vicieuze Harpies.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password