Total War: MEDIEVAL II – Kingdoms Massive expansion coming to iOS and Android November 10th

Feral Interactive en Creative Assembly hebben aangekondigd dat de uitbreiding Kingdoms voor Total War: Medieval II op donderdag 10 november 2022 uitkomt voor iOS en Android.

Total War: Medieval II – Kingdoms brengt meer dan 400 jaar onstuimige geschiedenis naar de veelgeprezen mobiele versie van deze strategische klassieker. Kingdoms is een enorme uitbreiding op het basisspel en biedt vier nieuwe campagnes in één enkele in-app aankoop:

  • Amerika: De technologisch geavanceerde Spaanse conquistadores beginnen hun brute verovering van de Nieuwe Wereld. Azteken, Maya’s en vier andere meso-Amerikaanse volkeren
  • verzetten zich tegen hen, klaar om hun overweldigende aantallen te gebruiken om de indringers terug te sturen over de oceaan.
  • Britannia: Een vijfzijdige strijd om de dominantie van de Britse eilanden. Engeland moet zich aan alle kanten verdedigen tegen Schotland, Wales, Ierland en Noorwegen, terwijl zij strijden om de prijs van de Engelse troon.
  • Kruistochten: Charismatische leiders als Richard Leeuwenhart en Saladin voeren oorlog om het Heilige Land in een cruciale botsing van beschavingen en religies.
  • Teutoonse: De meedogenloze Duitse kruisridderorde leidt een bloedige campagne, gesteund door het Heilige Roomse Rijk, om de heidense volkeren in het noorden aan het christendom te onderwerpen.

Kingdoms bevat in totaal 24 speelbare facties – 14 gloednieuwe en 10 terugkerende favorieten – en nieuwe eenheden en vaardigheden om op het slagveld in te zetten op een sterk uitgebreide kaart.

Oude rivaliteiten herleven en de geschiedenis wordt herschreven! Total War: Medieval II – Kingdoms komt op 10 november naar mobiel als een in-app aankoop voor €7,99. De basisgame Total War: Medieval II is nu beschikbaar voor iOS en Android in de App Store en Google Play Store.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password