Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile aangekondigd

Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile, een nieuwe free-to-play, tactische first-person shooter uit het wel bekende Rainbow Six franchise, is binnenkort speelbaar op iOS- en Android-apparaten in de App Store en Google Play.
Onder leiding van een nieuw en toegewijd team bij Ubisoft Montreal*, biedt Rainbow Six Mobile een echte Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-ervaring, waar tactische gameplay en snelle actie elkaar ontmoeten. Spelers nemen het tegen elkaar op in 5v5 PvP-gevechten in de belangrijkste gamemodus: aanval vs verdediging. Aanvallers zetten observatiedrones in om informatie te verzamelen en breken strategisch door muren, vloeren en plafonds, terwijl verdedigers alle toegangspunten barricaderen en spionagecamera’s of vallen gebruiken om hun locatie veilig te stellen. Door strategie en teamwork te combineren, ervaren spelers de spanning van intense gevechten terwijl ze afwisselend aanvallen en verdedigen om het andere team te verslaan.

Spelers stellen een volledig aanpasbaar team samen van zeer getrainde Operators uit het Rainbow Six-universum, elk uitgerust met hun eigen unieke vaardigheden, wapens en gadgets. De game herintroduceert ook iconische maps uit Rainbow Six Siege, waaronder Bank en Border, en bevat PvP-gamemodi zoals Secure Area en Bomb. Er staat veel op het spel en spelers hebben maar één leven. Ze moeten zich snel aanpassen aan hun omgeving en heer en meester worden van het versterken van locaties en het binnendringen van vijandelijk gebied, om hun team naar de overwinning te leiden.

Rainbow Six Mobile is ontwikkeld en geoptimaliseerd voor mobiele platforms, met exclusieve gamemodi en aanpasbare besturing om spelers het comfort te bieden onderweg te kunnen spelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password