Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction gets new event: Nightmare Fog

Nightmare Fog, het nieuwe in-game Crisis event voor Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, is nu beschikbaar tot en met 2 juni. Dit tijdelijk event stelt de zintuigen van alle Operators op de proef terwijl een onvermijdelijke mist van giftige stoffen zich een weg baant door de Containment Zone. Deze ambitieuze update voegt ook een nieuwe dodelijke vijand toe: Protean Vigil. Tevens verdienen spelers vanaf nu extra XP om hun Operators tien extra levels te laten groeien met een nieuw prestige-systeem.

 

Terwijl spelers zich een weg banen door de Containment Zone, worden ze blootgesteld aan een mist die hun neurotoxineniveau verhoogt. Nadat de blootstelling een bepaald niveau heeft bereikt, veroorzaakt dit gif psychedelische effecten voor Operators, zoals vijandelijke hallucinaties, verstoringen die hun gezichtsvermogen aantasten en aftakeling die schade veroorzaakt.

 

Om zichzelf te genezen, moeten spelers een Neurostim-voorraadkoffer vinden die tijdelijk een deel van het neurotoxineniveau van een Operator verwijdert. De koffers zijn helaas wel maar beperkt beschikbaar in elke map. Deze beperkte voorraad daagt spelers uit om nieuwe strategieën voor invasies te bedenken en zich goed voor te bereiden om het op te nemen tegen Archæans terwijl ze vechten tegen psychedelische effecten.

 

Spelers ontdekken naast Nightmare Fog nog meer nieuwe spannende content:

  • Tien nieuwe prestige-ontwikkelingsniveaus
  • Nieuwe vijand: Protean Vigil
  • Nieuw REACT Rush-pistool
  • Vijf nieuwe Crisis Studies
  • Gethematiseerde charms
  • Extra XP voor mijlpaalprogressie

 

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is reeds verkrijgbaar met volledige cross-play, cross-save en cross-progression op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Amazon Luna, Stadia en Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Xbox/PC Game Pass en Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows pc.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password