Tom Clancy’s Elite Squad krijgt Releasedatum

Tom Clancy’s Elite Squad, de nieuwe free-to-play mobile RPG met iconische personages uit het Tom Clancy’s universum, is vanaf 27 augustus beschikbaar voor iOS en Android. Spelers die zich nu registreren, ontgrendelen een exclusieve in-game beloning, een wapen voor Montagne, de iconische Operator uit Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Tom Clancy’s Elite Squad, ontwikkeld door Ubisoft Owlient, is gebaseerd op de lore van de Tom Clancy’s franchise en brengt iconische personages samen uit onder andere Ghost Recon, Splinter Cell, The Division en Rainbow Six. Spelers stellen voor het eerst een team samen van legendarische personages uit het Tom Clancy’s universum, bestaande uit Caveira, Sam Fisher, El Sueño, Montagne, Nomad en meer. In totaal krijgen spelers toegang tot 70 iconische personages en talloze wapens, uitrusting en unieke vaardigheden om de dodelijkste squad te creëren. Als commandant leiden spelers hun team in dynamische 5v5-vuurgevechten op de meest epische slagvelden, waaronder de Base of Operations van Tom Clancy’s The Division en Valletta en Malta van Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction. Spelers moeten op de juiste momenten tijdens een gevecht orders geven om uiteindelijk de squad van hun tegenstander te verslaan.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password