Tokyo map onthuld voor World War Z in nieuwe gameplay trailer

Saber Interactive heeft een nieuwe speelbare map voor World War Z onthult, de langverwachte co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster-actiefilm van Paramount Pictures. De nieuwe “Stories In Tokyo” gameplay trailer neemt je mee naar Japan, waar hordes zombies overlevenden in de val lokken door smalle straten en de dichte urban jungles, de spelers strijden tot aan de rand van de zee. De Tokyo episode komt met twee missies beschikbaar op 16 april, met een gratis bonus missie kort na release.

“We hebben zo’n positieve reactie ontvangen op de content, dat we hebben besloten om de kern van de game uit te breiden en vier episodes (11 levels) beschikbaar te maken op 16 april.” Aldus Matthew Karch, CEO van Saber Interactive.

Aangedreven door de dynamische Swarm Engine van Saber, laat World War Z honderden snel bewegende, bloeddorstige zombies per keer los op de spelers. Kies uit zes verschillende klassen en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en vallen. Overleef de doden in intense co-op campagne-missies over de hele wereld en vecht tegen zowel zombies als tegen echte menselijke tegenstanders in een competitieve team-based multiplayer voor spelers tegen spelers versus zombies (PvPvZ).

World War Z zal naar verwachting op 16 april 2019 op PlayStation 4 en Xbox One worden uitgebracht.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password