Tijd voor prioriteiten: Upgrade naar GeForce NOW Priority met 40% korting op deze GFN donderdag.

Maak van gaming een prioriteit deze GFN donderdag – de tijd raakt op om te upgraden naar een GeForce NOW Priority-lidmaatschap voor zes maanden met 40% korting op de normale prijs. Ontdek hoe nieuwe Priority-leden de cloud gebruiken om te gamen.

Bovendien brengt deze week updates voor enkele van de populairste games in de GeForce NOW-bibliotheek en komen er nog vier titels bij.

Priority-check

Priority lidmaatschappen zijn perfect voor degenen die GeForce NOW willen proberen of een half jaar lang een lagere prijs willen vastzetten. Priority leden krijgen meer toegang tot GeForce gaming servers, wat minder wachttijden betekent dan gratis leden. Leden die alleen al in de eerste week van dit aanbod gebruik hebben gemaakt, hebben meer dan 1.000 verschillende titels in de GeForce NOW-bibliotheek gespeeld, goed voor 30.000+ gestreamde uren. Dat betekent dat deze Priority-leden meer dan 500 uur in de rij hebben gestaan.

Ze hebben ook het beste van pc-gaming gespeeld op meerdere apparaten – pc’s, Macs, mobiele apparaten en smart-tv’s, plus nieuwe categorieën apparaten die door de cloud mogelijk zijn gemaakt, zoals gaming Chromebooks en handheld-apparaten voor cloud-gaming. En ze ervaren de filmische kwaliteit van RTX ON in ondersteunde titels.

Met meer dan 1.600 titels in de GeForce NOW-bibliotheek is er voor iedereen wel iets te spelen. Spring in squad-based actie in Fortnite of Destiny 2, breng de overwinning binnen in League of Legends of Counter-Strike: Global Offensive, en ga op verkenning in open-wereld role-playing games zoals Genshin Impact en Cyberpunk 2077. Met GeForce NOW Priority kunnen leden direct in actie komen.

Maar wacht niet: deze aanbieding loopt af op zondag 21 mei, dus maak er een prioriteit van om vandaag nog te upgraden.

Gamen
GFN donderdag betekent meer games voor meer gamers. Deze week brengt nieuwe toevoegingen aan de GeForce NOW-bibliotheek en nieuwe updates voor de populairste games.

Apex Legends: Arsenal, het nieuwste seizoen in de battle royale FPS van EA en Respawn Entertainment, is deze week beschikbaar voor GeForce NOW-leden. Maak kennis met de nieuwste speelbare Legend, Ballistic, die uit zijn pensioen is gekomen om de jonge pups wat respect bij te brengen. Vecht door een vernieuwde World’s Edge-kaart, verfijn je vaardigheden in de onlangs vernieuwde Firing Range en maak vorderingen met het nieuwe Weapon Mastery-systeem.

Daarnaast wordt Occupy Mars, de nieuwste open-wereld sandbox-game van Pyramid Games, deze week toegevoegd aan de GeForce NOW-bibliotheek. Verken en koloniseer Mars, bouw een thuisbasis en ontdek nieuwe gebieden. Verbouw gewassen, voer mijnbouwactiviteiten uit en overleef op een meedogenloze planeet. Zoals alle sci-fi films die zich op Mars afspelen laten zien, gaan de dingen niet altijd zoals gepland. Spelers moeten leren omgaan en overleven op de rode planeet.

Kijk voor meer actie eens wat er deze week in de GeForce NOW-bibliotheek zit:

  • Voidtrain (New release op Steam, May 9)
  • Occupy Mars: The Game (New release op Steam, May 10)
  • Far Cry 6 (New Release Steam, May 11)
  • TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 (New release op Steam, May 11)
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com