Tijd om op avontuur te gaan met Curious Expedition 2, nu verkrijgbaar op PlayStation en Xbox

Thunderful en onafhankelijke ontwikkelaar Maschinen-Mensch zijn verheugd om aan te kondigen dat Curious Expedition 2 vandaag uit is op PlayStation & Xbox platformen. De game is verkrijgbaar voor €19,99 op PlayStation 4 en Xbox One en is ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S via backwards compatibility.

Curious Expedition 2 is een Jules Verne-achtig pulpavontuur geïnspireerd op pen & papier RPG’s en gemixt met verhalende roguelike-elementen, allemaal verpakt in een gestroomlijnde en toegankelijke gameplay-ervaring. Kruip in de huid van een onverschrokken ontdekkingsreiziger, stel je bemanning samen en trek eropuit in het onbekende. Op je expedities kom je allerlei culturen, flora, fauna, schatten en nog veel meer tegen, variërend van werelds tot heel erg… nieuwsgierig! Met behulp van een combinatie van handgemaakte en procedurele gameplay en verhaalelementen, creëert Curious Expedition 2 compleet unieke en epische avonturen elke keer dat je speelt.

Het verhaal speelt zich af aan het eind van de 19e eeuw. In de oceanen verschijnen mysterieuze, in paarse mist gehulde eilanden, die kort daarna weer verdwijnen. De drie grote Parijse ontdekkingsreizigersclubs financieren nu expedities naar deze vreemde eilanden in een poging om gedurfde nieuwe ontdekkingen te doen. Deze nieuwe schatten zullen worden tentoongesteld in hun stands op de komende Wereldtentoonstelling. Ga jij op zoek naar de legendarische Gouden Piramide of kies je ervoor om de Regenboog Orchidee terug te vinden? In Curious Expedition 2 wacht je een wereld van onvoorstelbare verwondering en verrassing!

Samen met de lancering van Curious Expedition 2 op PlayStation en Xbox, is de Highlands of Avalon DLC ook beschikbaar voor alle platforms, inclusief Nintendo Switch. Highlands of Avalon brengt een gloednieuw eilandtype naar Curious Expeditions 2 en biedt een nieuwe set tegels, een nieuw spelmechanisme gerelateerd aan het doorkruisen van heuvels en valleien, een nieuwe stam genaamd de Picts en nieuw artwork voor heiligdommen. De DLC bevat acht nieuwe rekruteerbare personages – Grail Knight, het Precious Clydesdale paard, drie Kobold varianten (Bard, Scoundrel en Shamen, Shaman) en drie varianten van Picts eilandbewoners (Spiritual Druid, Pictish Outrider, Tattooed Warrior). Je kunt ook vier dodelijke nieuwe vijanden tegenkomen, zes nieuwe locaties bezoeken en jezelf uitrusten met zeven nieuwe uitrustingsstukken en vijf nieuwe voorwerpen. Tot slot zijn er vier nieuwe levels vrij te spelen in de Royal Avalon Society Explorer Club in Parijs, waardoor je toegang krijgt tot een personage dat je kunt rekruteren en drie uitrustingsstukken.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password