THQ Nordic geeft AEW: Fight Forever het zetje waar fans op hebben gewacht!

THQ Nordic GmbH en All Elite Wrestling, LLC (AEW) en YUKE’S Co., Ltd. hebben vandaag bevestigd dat de release van AEW: Fight Forever het tag-team evenement van de eeuw wordt! De twee bedrijven hebben hun krachten gebundeld om de nieuwste creatie van ontwikkelaar YUKES naar PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, en Nintendo Switch te brengen.

Een vleugje nostalgie is nog maar het begin in AEW: Fight Forever. Spelers kunnen zich verheugen op het uitvoeren van de meest actuele worstelbewegingen uit het razend populaire AEW-programma. Dit, in aanvulling op innovatieve tandem offensieve bewegingen. Online coöp-worstelen gaat volledig naar een hoger niveau met Tag Team-wedstrijden waarin opeenvolgende teammanoeuvres worden uitgevoerd met eenvoudige commando’s. Een lange lijst met de populairste AEW-worstelaars, een diepgaande carrièremodus, creëer een worstelaar, kenmerkende AEW-arena’s, meerdere wedstrijdtypes en zelfs ouderwets, onbestraft plezier staan je te wachten!
 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password