THQ Nordic en AEW kondigen releasedatum aan voor AEW: Fight Forever

Fans van Arcade worstelgames verheugen zich – het is bijna tijd om de ladder te beklimmen en jezelf beroemd te maken! THQ Nordic GmbH en All Elite Wrestling (AEW) hebben vandaag bevestigd dat ze ontwikkelaar YUKE’s langverwachte arcade worstelcreatie AEW: Fight Forever naar de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en Nintendo Switch brengen op donderdag 29 juni 2023.
AEW: Fight Forever staat bekend om de retro-benadering van het ontwerp, inclusief handgemaakte animaties en een nostalgisch arcadegevoel, en biedt worstelfans voor het eerst de kans om worstelbewegingen uit te voeren die alleen te zien zijn in het razend populaire AEW-programma. Online co-op worstelen gaat naar een volledig nieuw niveau met Tag-Team wedstrijden die sequenties van team manoeuvres bevatten uitgevoerd met eenvoudige commando’s. Een lang rooster van de populairste AEW-worstelaars, een carrièremodus, aanpassing van de worstelaar, kenmerkende AEW-arena’s, meerdere wedstrijdtypes en zelfs wat ouderwets ongesanctioneerd plezier staan je te wachten!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com