Thibaut Courtois en Frenkie de Jong in lijst met hoogst beoordeelde La Liga-spelers in EA SPORTS FC 24

Vandaag heeft Electronics Arts de ratings van alle La Liga-spelers in EA SPORTS FC 24 bekendgemaakt. Alle ratings, skill move-sterren, weak foot-sterren etcetera zijn te vinden in de bijgevoegde sheet.

EA SPORTS FC 24 is vanaf 29 september 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Pre-orders zijn nu beschikbaar. Spelers die de Ultimate Edition van de game aanschaffen krijgen toegang tot early access vanaf 22 september 2023.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password