There Will Be Blood When I See Red komt in oktober uit!

Vandaag hebben Gameforge – de toonaangevende uitgever van populaire massively multiplayer online games in het Westen zoals AION, OGame en Swords of Legends Online – en ontwikkelaar Whiteboard Games aangekondigd dat hun gritty, top-down, sci-fi roguelite shooter I See Red zal debuteren op 24 oktober 2022. Het spel zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor pc via Steam en de Epic Games Store, en een console-lancering staat al gepland voor de nabije toekomst.

De wereld is somber in de dichromatische roguelite I See Red, met flitsen van karmozijnrood die de strakke zwart-witte esthetiek doorbreken. Je vijanden zijn bekwaam en sterk, maar jij bent nog beter. Kom dichtbij door je grijphaak te gebruiken en jezelf naar ze toe te trekken. Jaag ze op met je wapens. Executeer ze met je blote handen. Verbeter jezelf met nieuwe passieve vaardigheden. En als een van je vijanden geluk heeft, komt je meer bedreven en krachtige kloon terug om het karwei af te maken. De tijd staat aan jouw kant!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password