Theorycraft Games onthult eerste blik op naamloze, in ontwikkeling zijnde titel ‘Project Loki’, kondigt grote playtest aan op 29 en 30 juni

Theorycraft Games onthulde vandaag de eerste publieke blik op hun debuuttitel, met codenaam Project Loki, een teamgebaseerde, competitieve PvP-game en mix van genres, met als doel ’s werelds volgende “10.000-uur-game” te worden. Project Loki is een mix van hero-shooter, actiegame en battle royale en combineert het beste uit eerdere ervaringen van een all-star ontwikkelteam, waaronder League of Legends, VALORANT, Overwatch, Halo, Destiny en Apex Legends. Hoewel Project Loki zich nog in de beginfase van de ontwikkeling bevindt, heeft het team vertrouwen in de kern van het spel en is het klaar om meer te delen door hun playtests enorm uit te breiden. Theorycraft nodigt alle geïnteresseerde smaakmakers en community-bouwers uit om deel te nemen aan hun volgende PC-playtest op 29 en 30 juni.
“Als spelers en ontwikkelaars hebben we het gevoel dat het een minuut geleden is dat er iets echt nieuws en leuks was om met je vrienden te spelen”, zegt Joe Tung, CEO van Theorycraft Games. “Om Project Loki te maken, hebben we gebruik gemaakt van onze gezamenlijke ervaringen met het werken aan een aantal van de grootste teamgebaseerde PvP-games zoals League, VALORANT, Apex en Overwatch, en hebben we vanaf het begin gebouwd met een groep hardcore playtesters. Nu is Project Loki uitgegroeid tot iets fris en anders dan alles wat we tot nu toe hebben gespeeld, en we zijn klaar om de volgende stap te zetten. Het lijkt misschien vroeg, maar we zijn onafhankelijk geworden om een grote slag te slaan namens de spelers; om dat te doen moeten we ze er zo snel mogelijk bij betrekken, ons werk laten zien en een community opbouwen waar we in elke fase van de ontwikkeling naar luisteren.”

Wat is Project Loki?
Project Loki is een squad-based hero battleground-een mix van genres en een nieuwe kijk op hero-based combat. Door spelers omschreven als “League meets Apex meets Smash”, is Project Loki een alles-in-een groepsavontuur, een competitieve zandbak en een hoogtepuntenfabriek. In een sessie van Loki stellen spelers een team helden samen, overtreffen ze andere teams in uitgestrekte, vloeiende gevechten, rennen ze over de rand van een enorme wereld in de lucht en bedenken ze gekke strategieën in een enorme gevechtssandbak.

Project Loki is nog steeds een work-in-progress, omdat het team de ontwikkeling heeft gedaan vanuit de kern van het spel (gevechten, beweging, heldenkits, enz.). Dit betekent dat meta-progressie, competitieve functies, heldenconcepten, omgevingsontwerp en de uiteindelijke vormgeving allemaal nog in ontwikkeling zijn.

Theorycraft is opgericht door belangrijke ontwikkelaars achter titels als League of Legends, VALORANT, Overwatch, Halo, Destiny en Apex Legends en is toegewijd aan diepgaande games die duizenden speeluren waard zijn en aan multiplayer-ervaringen die gewoon beter zijn met vrienden.

Ga voor meer informatie over Theorycraft Games en Project Loki naar theorycraftgames.com. Als je mee wilt doen aan de actie, die door spelers wordt omschreven als “League meets Apex meets Smash”, kun je je aanmelden op de website van Theorycraft.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password