Theater of Mystery Update voor Blade & Soul nu Live – Trailer

NCSOFT heeft aangekondigd dat de Blade & Soul: Theater of Mystery update nu live is.

Spelers in Europa en Noord-Amerika kunnen nu inloggen om nieuwe uitdagingen aan te gaan in een nieuwe heroïsche dungeon, solo dungeon, dungeon challenge mode, en in-game events.
Hier zijn enkele highlights van de laatste update van de game.

  • Dreamsong Theater: Het Dreamsong Theater, gehuld in een waas van mysterie, is een nieuwe heroïsche dungeon die spelers zal onderdompelen in een horrorspeeltuin. Welke horrortaferelen gaan we zien als het doek valt? Enkel de meest moedige spelers zullen het ontdekken als ze het toneel opgaan. Helaas zal niet iedereen die het theater binnengaat, het ook levend kunnen verlaten.
  • Holiday Treasure Trove: Het is pakjestijd en de Holiday Treasure Trove barst van de geschenken voor iedereen! Neem je favoriet winterdrankje, ontspan je en ontdek wat er op je wacht wanneer de Holiday Treasure Trove zijn deuren opent.
  • Items en Systems: Heel wat verbeteringen en veranderingen zijn gemaakt aan de systems en de items van de game, zoals reeds aangegeven in de full patch notes voor deze update
Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password