The Witcher 3: Wild Hunt next-gen update komt binnenkort naar GeForce NOW, plus 8 nieuwe games om deze week te streamen

Versier de zalen deze GFN Donderdag, te beginnen met de komende next-gen update van het veelgeprezen The Witcher 3: Wild Hunt.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition van CD PROJEKT RED komt naar de cloud op 14 december, zodat leden meteen in actie kunnen komen op bijna al hun apparaten, zonder downloadtijden.

Ervaar enorm verbeterde visuals, DLC geïnspireerd op Netflix’s The Witcher-serie en een nieuwe fotomodus om alle verbluffende filmische details vast te leggen in deze next-gen update. RTX 3080- en Priority-leden kunnen spelen met RTX ON en NVIDIA DLSS voor hogere framerates en lage latency.

Kijk ook uit naar de GeForce NOW 2.0.47 app update, waarmee leden hun Ubisoft Connect-bibliotheek met games kunnen synchroniseren met GeForce NOW. Leden zullen hun favoriete Ubisoft-titels nog sneller kunnen spelen en RTX 3080- en Priority-leden krijgen het extra voordeel van prioritaire toegang tot krachtige RTX-servers in de cloud.

Gamers in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Polen hebben de eerste kans om de nieuwe HP Chromebook x360 op te halen. Elk exemplaar wordt geleverd met een gratis GeForce NOW Priority-lidmaatschap van een maand.

En dat is nog niet alles! De laatste grote updates in de cloud – Fortnite Chapter 4 en Genshin Impact’s Version 3.3 “All Senses Clear, All Existence Void” zijn beschikbaar om te spelen op GeForce NOW, zelfs op minder krachtige apparaten van pc, Macs, Chromebooks, mobiele apparaten en meer.

Bovendien komen er deze week 8 nieuwe games naar de cloud:

GeForce NOW-cadeaubonnen zijn de perfecte kousvulling of last-minute cadeau, dus geef uzelf of een vriend het geschenk van gaming.

En vergeet niet uw agenda’s te markeren voor onze virtuele NVIDIA Special Address op CES op dinsdag 3 januari 2023, om 17:00 CET, waar we het jaar aftrappen met onze nieuwste innovaties.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password