The Quarry nodigt je uit voor een zomerkamp om voor te sterven; nieuw tiener-horrorspel van Supermassive Games en 2K komt op 10 juni

2K en Supermassive Games kondigen vandaag The Quarry aan, een gloednieuwe verhalende tiener-horror game waarin elke keuze, groot of klein, vorm geeft aan je verhaal en bepaalt wie het verhaal na kan vertellen. Met een iconische ensemble cast van Hollywood sterren en beroemdheden, waaronder David Arquette (“Scream” franchise), Ariel Winter (“Modern Family”), Justice Smith (“Jurassic World”), Brenda Song (“Dollface”), Lance Henriksen (“Aliens”), Lin Shaye (“A Nightmare on Elm Street”), en meer, The Quarry lanceert op 10 juni 2022, en zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via Steam. The Quarry wordt door de ESRB beoordeeld als M (Mature) en is nu te bestellen.

Als de zon ondergaat op de laatste dag van het zomerkamp, geven de tienerraadsleden van Hackett’s Quarry een feestje om het te vieren. Geen kinderen. Geen volwassenen. Geen regels.

Dingen nemen snel een slechte wending.

Opgejaagd door de bloeddorstige lokale bevolking en iets veel sinister, ontrafelen de feestplannen van de tieners zich in een onvoorspelbare nacht vol horror. Vriendelijke plagerijen en flirtpartijen maken plaats voor beslissingen op leven en dood, terwijl relaties groeien of breken onder de druk van onvoorstelbare keuzes.

Speel als elk van de negen kampbegeleiders in een spannend filmisch verhaal, waarin elke keuze vorm geeft aan jouw unieke verhaal uit een wirwar van mogelijkheden. Elk personage kan de ster van de show worden – of sterven voordat het daglicht wordt. Hoe zal jouw verhaal zich ontvouwen?

Als onderdeel van de aankondiging van vandaag hebben 2K en Supermassive Games de officiële aankondigingstrailer voor The Quarry vrijgegeven, waarin de ongelooflijke visuele getrouwheid en filmische kwaliteit van de game wordt getoond en een eerste blik wordt geworpen op de sterrencast van de game.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password