The Pegasus Expedition komt naar de PC in 2022

1C Entertainment is blij hun samenwerking met indie ontwikkelaar Kalla Gameworks aan te kondigen om hun aankomende 4X grand strategy dit jaar naar PC te brengen. Aspirant-Vlootcommandanten krijgen een kans om te bewijzen dat ze hebben wat nodig is om de mensheid voor de eerste keer te redden in een speelbare demo die beschikbaar is voor het aankomende Steam Next Fest, vanaf 13 juni!

The Pegasus Expedition is een verhaalgedreven sci-fi strategiegame dat zich afspeelt op een cruciaal moment voor het overleven van de mensheid. Geconfronteerd met een overweldigende dreiging in eigen land, stuurt de mensheid een expeditie naar de Pegasus Melkweg in een wanhopige poging om een schuilplaats te vinden voor de bevolking van de aarde, alleen om zich te vinden in het midden van een interstellaire oorlog die ze onbedoeld zijn begonnen.

Als je een van deze vloten leidt, verandert je missie al snel van verkenning naar bestuur, verovering en uiteindelijk een gevecht om te overleven. Spelers beleven een uitdagend verhaal waarin niets vanzelfsprekend is en elke beslissing zijn gevolgen heeft.

Voortbordurend op de erfenis van het grand strategy-genre voegt The Pegasus Expedition een sterk verhalende kant toe aan de klassieke 4X-gameplay waarin je diplomatieke banden, legers, economie en wetenschappelijke ontwikkeling moet beheren.

Belangrijkste kenmerken

  • Immense handgemaakte wereld – een herspeelbare campagne die zich afspeelt in een rijk, uitgestrekt universum
  • Conflict en tragedie – ervaar een diepgaande verhaallijn, waarin niemand perfect is en het doel vaak de middelen zal moeten rechtvaardigen.
  • Word de leider die je wilt zijn – maak moeilijke morele keuzes in onzekere tijden, en zie de consequenties onder ogen.
  • Belonende spelervaring – veelzijdige 4X-gameplay met veel mogelijke benaderingen van de verschillende uitdagingen die de campagne biedt.
  • Zinvolle diplomatie – een divers en veelzijdig systeem met meer dan 30 onafhankelijke facties in het melkwegstelsel.
  • Op planning gebaseerde gevechten – beheer het grotere geheel van je oorlogsfronten, en weeg zorgvuldig af welke verliezen je bereid bent te nemen om te slagen.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password