The Pegasus Expedition brengt The Exodus content update uit

Fulqrum Publishing en Kalla Gameworks brengen vandaag The Exodus uit – de laatste Content Update voor de verhaalgedreven, sci-fi grand strategy titel The Pegasus Expedition – die nu beschikbaar is via Steam, GOG.com en Epic Games Store. De update introduceert een gloednieuw gameplay-scenario, naast gameplay-verbeteringen en een assortiment gameplay/bugfixes.

In dit nieuwe scenario worden spelers geconfronteerd met een angstaanjagende en allesverslindende vijand, The Biomass, die zich over de melkweg verspreidt. Spelers vechten in een intense race tegen de klok om lang genoeg te overleven om aan de klauwen van deze afschuwelijke vijand te ontsnappen.

Deze update brengt ook veranderingen aan in de generatie van het sterrenstelsel, waardoor de exploitatie van grondstoffen meer gespecialiseerd wordt en dit aan de speler duidelijk wordt gemaakt, waardoor hun economische uitdagingen en veroveringen eenvoudiger worden. Daarnaast is de gevechtsmodus van The Pegasus Expedition grondig herzien, zodat spelers meer controle hebben over de manier waarop ze elk gevecht in hun campagne aanpakken.

Een andere verandering voor het gebruiksgemak is de introductie van structuurfiltering, een nieuw hulpmiddel waarmee spelers gemakkelijk de structuren kunnen vinden die ze nodig hebben tijdens het bouwen.

The Exodus is de laatste geplande early access content update voor The Pegasus Expedition. Het volgt op Scattered Empires, At the Center of It All en The Height of the Empire – die allemaal nieuwe gameplay-scenario’s introduceerden naast een verscheidenheid aan veranderingen en bugfixes.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com