The Fridge is Red, Horror Anthology uitgegeven door tinyBuild, onthuld bij Guerrilla Collective

The Fridge is Red, de first-person horror anthology serie met PS1-geïnspireerde visuals van ontwikkelaar 5WORD Team en uitgever tinyBuild, spookt later dit jaar rond op Steam, zo is vandaag onthuld tijdens de Guerrilla Collective Digital Showcase. Download nu alvast de demo van deze macabere ervaring in aanloop naar Steam Next Fest, met daarin de eerste delen van de anthologie.
Frank kan zijn ogen niet loswrikken van de rode koelkast in zijn kelder, die vreemde stemmen en onheilspellende geluiden voortbrengt. Frank wil zijn vermiste dochter vinden; Laurie’s aantekeningen op de vloer suggereren dat dit demonische apparaat haar op de een of andere manier iets heeft aangedaan. Frank zoekt naar antwoorden om toegang te krijgen tot de niet te openen ijskast, maar hij kan niet wegkijken, want elke keer als hij dat doet, komt de rode ijskast dichterbij, kwaadaardig uitzendend met elke schok en kras.

Franks verhaal is slechts één van de vele angstaanjagende ervaringen die The Fridge is Red rijk is. Ontrafel het mysterie van de rode koelkast en de mentale angst van degenen die zijn pad kruisen in een verscheidenheid van verhalen, waaronder spookachtige ziekenhuiszalen, een griezelig kerkhof, besneeuwde snelwegen en andere locaties. Ontdek huiveringwekkende onthullingen terwijl je te maken krijgt met een onuitsprekelijke angst die mensen kwelt die op zoek zijn naar de waarheid.

The Fridge is Red combineert de esthetiek van de horrorgames uit het PlayStation 1 tijdperk en combineert vroeg 3D met moderne effecten om de herinneringen die deze klassiekers opriepen na te bootsen. Saaie en verroeste kleuren zetten een kwaadaardige toon voor verschillende omgevingen, die allemaal worden verkend vanuit een eerste-persoonsperspectief, op spookachtige achtergrondmuziek en sombere geluiden om een zenuwslopende omgeving te creëren.

5WORD Team, de makers van Death Crown, hebben de wereld opgeschrikt met hun Epic MegaJam-inzending DO NOT TAKE YOUR EYES OFF THE RED FRIDGE, dat de aandacht trok vanwege de introductie van een spookachtig universum geïnspireerd op PS1-horrorklassiekers. Nu werkt het team samen met de befaamde uitgever tinyBuild om de volledige anthologie tot leven te brengen onder een verkorte titel: The Fridge is Red.

The Fridge is Red komt later dit jaar uit op Steam voor PC, en zal Engelse, Franse, Duitse, Japanse, Braziliaanse Portugese, Italiaanse, Spaanse, Russische, Koreaanse en Vereenvoudigde Chinese taalteksten ondersteunen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password