The Floor is Lava wordt spelmodus in Fortnite: Battle Royale

ortnite spelers kunnen straks aan de slag in de The Floor is Lava-spelmodus, waarin hoog gebied opgezocht moet worden om de stijgende lava voor te blijven. Ook organiseert Epic Games een competitie waarin spelers een eigen spelmodus moeten ontwerpen.

Spelers van Fortnite kunnen naast de klassieke battle royale-modus ook kiezen uit verschillende tijdelijke spelmodi die elkaar afwisselen. Epic Games komt regelmatig met nieuwe van deze modi en haalt daarbij inspiratie uit populaire thema’s of spellen met bijvoorbeeld Infinity Gauntlet en Gun Game.

Er is nu een nieuwe tijdelijke Fortnite-spelmodus onthuld, dat is gebaseerd op het populaire spel The Floor is Lava. In de modus moeten spelers hooggelegen gebied opzoeken of de lucht in bouwen, met als doel de stijgende lava te vermijden. Ondertussen kan nog steeds op elkaar worden geschoten en kunnen constructies van andere spelers worden opgeblazen om als laatste over te blijven en de ronde te winnen. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe spelmodus precies beschikbaar is.

Epic Games heeft ook een competitie aangekondigd, waarin spelers een eigen tijdelijke spelmodus moeten ontwerpen en bouwen. Deelnemers hebben tot 8 april om hun creatie in te dienen, maar deze moet wel voldoen aan een aantal richtlijnen. De winnaar van de competitie wordt opgenomen in het Support a Creator-programma van Fortnite en de winnende spelmodus wordt gebruikt als officiële tijdelijke spelmodus in het spel.

Fortnite is te spelen op Android, iOS, pc, PS4, Switch en Xbox One.

Dennis
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password