The Elder Scrolls Online Wrathstone DLC nu beschikbaar op console

Het Season of the Dragon is officieel gestart nu ZeniMax Online Studios de nieuwste DLC van The Elder Scrolls Online – een game pack met twee dungeons genaamd Wrathstone – voor zowel PlayStation 4 als Xbox One lanceert. Update 21, een gratis update die een reeks verbeteringen en nieuwe features bevat, gaat ook vandaag live. Wrathstone werd op 25 februari al uitgebracht voor Pc en Mac.

Wrathstone trapt het jaarlange Season of the Dragon af met twee nieuwe dungeons – Depths of Malatar en FrostvaultWrathstone zal leiden tot de gebeurtenissen van het epische Elsweyr­-hoofdstuk, dat op 4 juni verschijnt en voor het eerst draken introduceert in ESO. Elke dungeon bevat een helft van de eeuwenoude Wrathstone tablet, de sleutel die Abnur Tharn later gebruikt om de Halls of Colossus te openen, waardoor per ongeluk draken worden losgelaten op Elsweyr.

ESO-helden worden belast met de taak om zich een weg door de dungeons te vechten om zo beide helften van de Wrathstone tablet te bemachtigen. Depths of Malatar stuurt je naar een oeroude Ayleid-ruïne, verscholen onder een geheim Keizerlijk fort terwijl Frostvault je dwars door een met valstrikken-gevulde, door Automaton-bezette en door Goblins-bewoonde Dwarven vault leidt.

Beide dungeons kunnen in Normal, Veteran of Veteran Hard Mode voltooid worden. Als spelers deze vier-spelers uitdagingen tot een goed einde brengen, worden ze beloond met krachtige nieuwe item sets en unieke verzamelobjecten, waaronder een nieuwe skin en een huisdier niet bedoeld voor in combat. De Wrathstone DLC Game Pack is gratis voor ESO Plus-leden en beschikbaar voor aankoop in de in-game Crown Store voor alle anderen.

Update 21 komt naast de nieuwe dungeon pack en brengt gratis een reeks verbeteringen en nieuwe features voor alle spelers, waaronder een nieuwe Battlegrounds map en PvP-beloningen, Passive Ability-veranderingen, een Guild Trader update en nog veel meer.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password