The Elder Scrolls Online viert de verjaardag van de Orsinium DLC game pack met dubbel zoveel loot en kortingen tot 75%

The Elder Scrolls Online viert het eenjarige bestaan van de game zijn tweede DLC game pack, Orsinium, met een speciaal event waarbij Orsinium aan 75% korting kan worden verkregen en beloningen in de vorm van dubbel zoveel loot worden uitgedeeld. Men brengt tevens de Orsinium Collector’s Bundle even terug aan een lagere prijs.

De Orsinium DLC game pack verscheen op 2 november 2015 en introduceerde een kolossale nieuwe zone met meer dan 20 uur aan extra verhaalcontent, een nieuwe singleplayer monster arena, nieuwe publieke dungeons en meer. Met de Orsinium DLC game pack kunnen spelers doorheen de bergen van Wrothgar trekken en zelfs de Orc hoofdstad bezoeken om er alles te ontdekken en de confrontatie aan te gaan met nieuwe vijanden en metgezellen.

Het Orsinium verjaardagsevent eindigt op 21 november om 16u. Deze houdt het volgende in:

 • De Orsinium DLC game pack is te koop aan 75% korting
 • De Orsinium Collector’s Bundle is terug, nu aan 60% korting en bevat het volgende:
  • De Orsinium DLC game pack
  • De Cave Bear Mount
  • De Cave Bear Pet
  • Vijf Crown Experience Scrolls
 • Spelers verdienen dubbel zoveel loot en beloningen van World Bosses, Daily Delves en de Maelstrom Arena; spelers die Veteran Maelstrom uitspelen verdienen twee Maelstrom-wapens
 • Crafters ontvangen dubbel zoveel materialen van resource nodes in Orsinium, waaronder hout, metaal, stof en Alchemy water en kruiden.
Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password