The Elder Scrolls Online: Uitgebreid ‘Free Play’ weekend op PS4 en pc/Mac start morgen; Solden op Crowns en game inbegrepen

Bethesda kondigt aan dat The Elder Scrolls Online een uitgebreid ‘Free Play’ weekend aanbiedt, dat vanaf morgen start op PlayStation 4 en pc/Mac en tot 20 november loopt. Je kan je geen betere timing bedenken om de prijswinnende online Elder Scrolls-game en diens ongelofelijke updates – die het een van de beste MMO’s op pc en consoles ooit heeft gemaakt – te verkennen. Daarbovenop is het voor doorwinterde spelers de ideale gelegenheid, dankzij de One Tamriel-update, hun familie en vrienden aan Tamriel voor te stellen en samen de game vanaf het begin te spelen.

Het Europese PlayStation 4 ‘Free Play’ weekend start morgen om 0u01 lokale tijd. PlayStation Plus is niet vereist om deel te nemen. Het pc en Mac ‘Free Play’ weekend op Steam begint morgen om 19u – je kan de game nu reeds downloaden om later meteen van start te kunnen gaan. Informatie omtrent een ‘Free Play’ weekend op Xbox One wordt binnenkort onthuld.

Er is geen abonnement nodig om The Elder Scrolls Online te kunnen spelen. Het volstaat de game te downloaden, een account aan te maken en te beginnen aan je avonturen in tamriel. Het ‘Free Play’ weekend bevat:

  • Geen restricities: Toegang tot de volledige basisgame van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
  • Gratis Crowns: 500 Crowns om in de Crown Store te spenderen aan kostuums, unieke dieren, scrolls en meer
  • Bewaring van vooruitgang: Elk aangemaakt personage, gekochte Crown Packs of aangekochte Crown Store items, alsook elke vooruitgang geboekt tijdens het Free Play Weekend, zal overgedragen worden wanneer de speler de game aanschaft
Voor alle versies van The Elder Scrolls Online, Crowns in uitverkoop
Om het ‘Free Play’ weekend op PlayStation 4 te vieren, geeft Bethesda korting op 24 november op de Crown Packs alsook op alle versies van de game, inclusief The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited de basis game en The Elder Scrolls Online: Gold Edition, die alle vier grote DLC game packs bevat: Imperial City, Orsinium, Thieves Guild, en Dark Brotherhood. Pc zal op Steam een globale korting kennen op 28 november.

Hoe deelnemen aan het ‘Free Play’ weekend
PlayStation 4-spelers moeten morgen naar The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited navigeren in de PlayStation Store om de game te downloaden vanaf 00u01 lokale tijd. Spelers op pc en Mac moeten de game via Steam download via volgende link: http://store.steampowered.com/app/306130/. Eenmaal de game gedownload werd en de speler een account aangemaakt heeft, kan deze zich meteen inloggen en spelen.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password