The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC nu beschikbaar op pc

Vandaag begint The Elder Scrolls Online 2023-avontuur, Shadow Over Morrowind met de lancering van Scribes of Fate dungeon DLC en Update 37 op pc/Mac! Scribes of Fate komt op 28 maart uit voor consolespelers.
De Scribes of Fate DLC brengt twee nieuwe PvE dungeons voor vier spelers, Bal Sunnar en Scrivener’s Hall. In deze dungeons ontdekken spelers twee unieke verhalen die de aftrap vormen van het grotere Shadow Over Morrowind-avontuur, dat later dit jaar uitmondt in de Necrom Prologue en het Necrom Chapter. Beide dungeons kunnen worden uitgeprobeerd in de normale, veteraan- en harde modus en bieden unieke beloningen en prestaties, waaronder zes nieuwe itemsets, twee monstersets en een heleboel collectibles, waaronder een nieuwe skin, emotes en meer.

Samen met de dungeon DLC komt ook de Update 37 base-game patch uit. Deze nieuwe patch is volledig gratis voor alle bestaande ESO-spelers en introduceert een groot aantal fixes, toevoegingen en verbeteringen aan het spel. Deze omvatten een geheel nieuwe toegankelijkheidsfunctie: Screen Narration, een nieuwe cosmetische tool: Hide Shoulders die je kunt verdienen via het komende in-game evenement ‘Jesters Festival’ later deze maand, evenals een groot aantal verbeteringen van het Housing System.

Je hebt toegang tot het The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC-gamepack via het ESO Plus-lidmaatschap of koop het voor 1.500 crowns in de in-game Crown Store (vermeld onder DLC). Daarnaast is de Scribes of Fate Collector’s Bundle ook verkrijgbaar voor 4.000 crowns en bevat het toegang tot het DLC-gamepakket, de Antecedent Scholar’s Guar mount, het Blightlord’s Skeever huisdier en vijf Crown Experience Scrolls.

The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC-gamepack en gratis update 37-basisgame-patch zijn nu live op pc/Mac en komen op 28 maart uit voor Xbox- en PlayStation-consoles

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password