The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC nu beschikbaar op consoles

De The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC, twee nieuwe dungeons die het Shadow of Morrowind-avontuur aftrappen, is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5-consoles.
De Scribes of Fate DLC brengt twee nieuwe PvE dungeons voor vier spelers, Bal Sunnar en Scrivener’s Hall. In deze dungeons zullen spelers twee unieke verhalen ontdekken die de aftrap vormen van het grotere Shadow Over Morrowind-avontuur, dat leidt tot de aankomende Necrom Chapter release in juni. Beide dungeons kunnen worden geprobeerd in normal, veteran en veteran hard mode en bieden unieke beloningen en prestaties, waaronder zes nieuwe itemsets, twee monstersets en een heleboel verzamelobjecten, waaronder een nieuwe skin, emotes en meer.

Naast de dungeon DLC komt ook de Update 37 base-game patch uit. Deze nieuwe patch is volledig gratis voor alle bestaande ESO-spelers en introduceert een groot aantal fixes, toevoegingen en verbeteringen aan de game. Deze omvatten een geheel nieuwe toegankelijkheidsfunctie: Screen Narration, een nieuwe cosmetische tool: Hide Shoulders die je kunt verdienen via het komende in-game evenement het Jesters Festival later deze maand, en een groot aantal verbeteringen aan de levenskwaliteit van het Housing System.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com