The Elder Scrolls: Legends vanaf nu ook speelbaar op iPad

Bethesda Softworks’ eerste strategy card game gebaseerd op de prijswinnende Elder Scrolls-serie, The Elder Scrolls: Legends, is nu wereldwijd – volledig gratis – verkrijgbaar op iPad. iPad-eigenaars kunnen de game meteen via de App Store downloaden via https://itunes.apple.com/GB/app/the-elder-scrolls-legends/id1084019358?ls=1&mt=8 en hun Elder Scrolls card battles meenemen onderweg. De game vereist minstens iOS 10 en is compatibel vanaf de iPad 4.

Was je al de pc-versie aan het spelen, dan zal je zien dat je vooruitgang gekoppeld is met je Bethesda.net-account waardoor je een game verder op de iPad kan oppikken en vice versa.

The Elder Scrolls: Legends verscheen officieel voor pc op 9 maart en maakt volgende maand zijn opwachting op Android-tablets, Mac OS in mei en iOS- en Android smartphones deze zomer. Bethesda onthulde ook recent een grote nieuwe PvE content update – The Fall of the Dark Brotherhood – die op 5 april verschijnt en tal van nieuwe verhaalmissies en meer dan 40 nieuwe kaarten, inclusief 3 Legendary kaarten, introduceert.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password