The Elder Scrolls: Legends – Alliance War aangekondigd en Roadmap onthuld

The Elder Scrolls: Legends – Alliance War, de eerder onthulde uitbreiding voor The Elder Scrolls: Legends, komt officieel uit op 15 april voor PC, iOS en Android-toestellen. De uitbreiding, die voor het eerst werd aangekondigd op PAX East, is geïnspireerd op de eindeloze oorlog aan allianties die heerst binnen The Elder Scrolls Online en verwelkomt meer dan 100 nieuwe kaarten en vijf nieuwe driekleurige House-kaart combinaties.

Naast de aankondiging van The Elder Scrolls: Legends – Alliance War is er ook een roadmap onthuld met de aankomende content die fans mogen verwachten in de loop van 2019. Bekijk de roadmap hieronder en blijf op de hoogte van meer informatie over de content die later dit jaar verschijnt.

De meta game voert zijn grootste verandering door in de geschiedenis van Legends met de nieuwe uitbreiding en nieuwe mechanics – zoals Mobilize en Empower – met daarnaast vijf nieuwe kaartkleurcombinaties. Fans van Elder Scrolls Online zullen Daggerfall Covenant, de Aldmeri Dominion en de Ebonheart Pact herkennen, maar twee nieuwe facties, de Empire of Cyrodiil en de Guildsworn, maken hun intrede in The Elder Scrolls: Legends – Alliance War:

 • Empire of Cyrodiil – Willpower, Agility, Endurance
  • Van de voorgrond verdwenen, klampt the Empire zich vast aan haar laatste restjes macht in het middelpunt van het conflict.
 • Daggerfall Covenant – Strength, Intelligence, Endurance
  • Een groepering van Redguard, Breton en Orsimer die erop gebrand zijn om the Second Empire of Men onder het gezag van High King Emeric te herstellen.
 • Aldmeri Dominion – Intelligence, Willpower, Agility
  • Altmer, Bosmer en Khajiit-factie die probeert de macht van de Elfen over Tamriel te herstellen.
 • Ebonheart Pact – Strength, Agility, Endurance
  • Omstreden bondgenootschap tussen de Dunmer, Nords en Argonians dat ontstaan is uit noodzaak om hun onafhankelijkheid in stand te houden.
 • Guildsworn – Strength, Intelligence, Willpower
  • Een coalitie die gevormd is tussen de Fighters Guild en Mages Guild om de inwoners van Tamriel te beschermen van de nevenschade van de oorlog en de Daedrische invasie.

The Elder Scrolls: Legends – Alliance War is beschikbaar voor pre-order voor € 49,99 en bevat 50 pakketten van de gloednieuwe uitbreiding, één Legendary Pack, de Warmonger title en de exclusieve achterkant voor je kaarten.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password