The Division 2 viert 25e verjaardag Resident Evil met speciaal event

Tom Clancy’s The Division 2 introduceert van 2 tot 15 februari een tijdelijk, gethematiseerd event om de 25e verjaardag van Resident Evil te vieren. Tijdens het event ontgrendelen Warlords of New York-Agents kisten die cosmetische Resident Evil-items bevatten.

Spelers krijgen de kans om 21 gloednieuwe cosmetische items te verdienen of aan te schaffen, om zo iconische outfits van verschillende Resident Evil-karakters samen te stellen. De beloningen bestaan uit:

  • Resident Evil outfit items
  • Wapenskins
  • Arm patches
  • Rugzaktrofeeën

Om de start van het event te vieren, ontvangen alle Agents die inloggen tijdens het Resident Evil-event de Leon Kennedy’s RPD driedelige outfit om hun verzameling te starten.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password