The Diofield Chronicle brengt op 22 september realtime tactical battles naar consoles en pc

Square Enix maakt vandaag bekend dat The DioField Chronicle  op 22 september verschijnt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam. Deze gloednieuwe strategy RPG dompelt spelers onder in een episch verhaal over oorlog en eer met intense realtime tactical battles. De fysieke en digitale versie van The DioField Chronicle zijn nu te pre-orderen voor PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Steam. De fysieke versie voor de Nintendo Switch is nu ook te pre-orderen, pre-orders voor de digitale versie komen later beschikbaar.
Spelers die The DioField Chronicle wel eens willen proberen kunnen uitkijken naar de demo van de game die verschijnt op 10 augustus en spelers de beginfases van de game laat spelen. Opgeslagen gegevens van de demo zijn na de lancering overzetbaar naar de volledige versie van de game.

In The DioField Chronicle kunnen spelers genieten van een Real Time Tactical Battle (RTTB)-systeem – een nieuw, diepgaand strategisch gevechtssysteem – en een grimmige, aangrijpende verhaallijn, beide ontwikkeld door een ervaren ontwikkelteam met unieke personageontwerpen van Taiki (Lord of Vermilion III, IV), concept art van Isamu Kamikokuryo (FINAL FANTASY XII, FINAL FANTASY XIII) en prachtige orkestmuziek van de wereldberoemde componisten Ramin Djawadi en Brandon Campbell, beroemd van hun muziek voor Game of Thrones.

Spelers die de Digital Deluxe Edition aanschaffen ontvangen in-game voorwerpen die aan het begin van de game goed van pas komen, inclusief het Knight’s Spear-wapen en Mystical Ring-accessoire, naast digitale versies van de soundtrack en een digitaal artboek van The DioField Chronicle.

Spelers die de Standard Edition of Digital Deluxe Edition van The DioField Chronicle pre-orderen worden beloond met bonuscontent, inclusief een Rhopasto Knife (in een exclusieve kleur) en Recruit’s Bangle om in de game te gebruiken.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password